Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΩΝ – ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ 45-55


Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας από τον Λακωνικό Κρόνο . Η ομάδα παρατάχθηκε χωρίς τον      Μιχαλόπουλο βασικό της σέντερ . Προσπάθησε καθ όλη την διάρκεια του αγώνα , αλλά η τύχη    δεν ήταν με το μέρος μας,αφού ο Άγγελος Φραγκόγιαννης, που μέχρι εκείνη την στιγμή έδειχνε πολύ δυνατός επιθετικά με 3 στα 3  τρίποντα,πάτησε  σε πόδι αντιπάλου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί (γύρισε το  πόδι του)  .   
  Η  μέτρια απόδοση σχεδόν από όλους τους παίχτες, μας κόστισε την νίκη . 
 Ευχαριστούμε τους φίλους μας για την παρουσία τους στο γήπεδο,  ελπίζουμε στη βελτίωση της ομάδας μας στους επόμενους αγώνες  για  να τους κάνουμε σύντομα χαρούμενους!   
 Στα παραλειπόμενα της συνάντησης η ομάδα του Λακωνικού Κρόνου ανακοίνωσε κάτι που τιμά και τους δύο συλλόγους:
Ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες του Δίωνα Κυπαρισσίας για την υποδοχή και την φιλοξενία, αποδεικνύοντας τους δεσμούς φιλίας ανάμεσα στα 2 σωματεία!
Δεκάλεπτα: 9-19, 16-12, 14-11, 6-13
Δίων Κυπαρισσίας (Δημόπουλος Νίκος): Δημητρακάκης, Κατσαρέλας, Φραγκόγιαννης 9(3), Λαμπρόπουλος 2, Λαμπίρης 13(1), Μάνδαλος, Παντελής, Μαρούκης 2, Βλάμης 2, Σταύρου, Πετρόπουλος Γ. 7, Πετρόπουλος Ι. 10(2)
Λακωνικός (Θανάσης Σκιαδάς): Καρκαβίλας 9, Λάγιος, Τσαουσίδης, Παυλίδης, Σφυρής 3, Παπαδόπουλος 16(2), Γκότσης, Λυμπιωτάκος, Σπυράκος 21(3), Γιάτρας 6, Κωνσταντόπουλος, Λεφακίνης.